Stora roulettevinster

Roulette är ett spel där slumpen har en stor inverkan. Det är ett turspel eller ett slumpspel och det innebär att det är slumpen som avgör vilket nummer som ska komma upp. Även om det faktiskt finns ett antal roulette strategier och taktiker så är det svårt att ändå kunna förutspå vilket nummer som ska komma upp på Rouletthjulet. Inte minst eftersom det inte finns någon logik i spelet. Om svart har kommit upp tio gånger i rad kanske man tänker att det snart borde vara dags för ett rött nummer, men så tänker inte Rouletthjulet, det finns inget logiskt system, utan svart nummer kan lika gärna komma upp tio gånger till. Eftersom Roulette är ett så chansartat spel så är det få spelare som kan försörja sig på Roulettspel utan de stora Roulettvinster som har delats ut hittills har i stort sett bara varit ren tur.

En av de största vinsterna
En av de största Roulettvinsterna i historien står Ashley Revell för. Han är en 32-årig kille som bor i London och han gillar spel av olika slag. En dag bestämde han sig för att göra sitt livs satsning och den gick in! Han satsade alla pengar han hade, nämligen 135 000 dollar, på en och samma färg med hopp om att lyckas dubblera sin insats. I samband med detta gjorde han nog sitt livs bästa drag eftersom han lyckades kamma hem insatsen gånger två. Det som var så spektakulärt med vinsten var att han dessutom spelade på Amerikansk Roulette, som är känd som den Roulettvariant där spelaren har sämre fördel. Det ska dock påpekas att Ashley Revell hade en otrolig tur vid detta tillfälle. Det är kanske inget som gemene man ska prova på, att satsa hela sitt sparkapital på en enda färg?

Öka dina vinstchanser
Även om Roulette i grund och botten är ett slumpspel så finns det vissa saker som kan öka vinstchanserna. Det första är att man alltid ska välja Europeisk Roulette framför Amerikansk Roulette ifall man har möjlighet. Det andra är att man ska välja de satsningar som ger de bästa oddsen. Och det tredje är att man alltid ska spela med eftertanke och gärna analysera sitt spelande för att finna en röd tråd i vinster på lång sikt.